Trak-off Yarış Pistinde Hazırlıklar Sürüyor

Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak trak-off yarışları öncesinde Şahpaz Mahallesi’nde bulunan pistte hazırlıklar sürüyor.


3-4 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek trak-off trial yarışları öncesi Çorlu Belediyesi ekipleri 64 dönümlük alanda çalışmalarına devam ediyor. 2100 metre uzunluğundaki yarış pistinde yapılanan çalışma bitirilirken, piste ulaşım için yol iyileştirme çalışmalarında sona gelindi. Trak-off trial yarışları hakkında Şahpaz Mahalle halkı ve muhtarlığı bilgilendirildi. Öte yandan gerçekleştirilecek trial yarışın güvenliği için 1350 metre tel örgü montajı ile yarış için gerekli kum ve lastik tepeleri, çamur ve komando çukurları, kütük engel parkuru yapım çalışmalarına devam ediliyor. Yapımına başlanan sosyal tesis, sahne, tuvaletler ve araç bakım garajlarının tamamlanmasıyla pist yarışlara hazır hale gelecek.


trial


Çorlu Belediyesi ve Trakya Off-Road Kulübü işbirliğiyle 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Şahpaz'da yapılacak trak-off trial yarışları için hazırlanan pistte daha sonra yılın belli bölümlerinde, çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalar, antrenman ve çalışmaların yapılması planlanıyor.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.