My Atlantis Aquapark Çorlu

Atlantis Aqua Park 2005 yılında hizmete girdi. 2008 yılına kadar yalnızca yaz sezonunda hizmet vermekteydi. Yoğun talep ve 4 yıllık sürede günübirlik misafirler ile birlikte yaz sezonu üyeleri ile yapılan anket çalışmaları sonucu kapalı havuz taleplerinden dolayı 10 Ekim 2008 tarihinden itibaren kapalı havuz sauna fitness, basket sahası, buhar odası, Masaj salonu eklenerek yeni yüzü ile 12 ay boyunca hizmet vermektedir.


hakkimizda1
Atlantis Aqua Park

3 Aralık 2010 itibari ile My Atlantis Aquapark olarak restorasyon ve havuz hijyeni ön planda tutularak profesyonel kadromuz ile en iyi şekilde hizmet vermekten mutluluk duyarız. Siz değerli üyelerimizi bizlere olan desteklerinden dolayı işletmemiz adına teşekkür ediyor, ilginizin devamını bekliyoruz.



sukayagi

Atlantis Aqua Park

Atlantis Aqupark konuğu olmanın ayrıcalığını yaşamanız için sizeleri açık kapalı havuzlarımızı ,cafemizin nefis yiyecek ve iceceklerini görneniz için bekliyoruz. Üstelik tüm yıl boyunca hizmetlerimizden faydalanmanız mümkün. Dilerseniz fitness salonumuzda dilerseniz basket sahamızda sıkı bir idman yapabilir ardından masaj salonumuzda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.


 
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.