Kumyol Caddesi Çamur Çilesi Nihayet Sona Erdi

Kumyol Caddesi’nde yürütülen asfalt çalışmaları tamamlandı. Çorlu’da Kumyol Caddesi üzerinde başlatılan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yürütülen asfalt çalışmalarında son asfalt serildi.


Kumyol Caddesi’nde Çorlu Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları kademeli olarak tamamlandı. Eski Sanayi Sitesi ile Şinasi Kurşun Caddesi’ni kapsayan bölgede TESKİ, TREDAŞ, TÜRKSAT, Telekom ve Superonline kurumları tarafından yürütülen altyapı çalışmalarında son kısım olan belediye ve Atatürk Meydanı arasındaki alan, zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından hafta sonu asfaltlandı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan asfalt çalışmalarını Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte yerinde inceledi.


kumyol caddesi


Asfalt çalışmaları akşam saatlerinde sona ererken konuyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Daha önce de belirttiğimiz gibi Kumyol Caddesi’nde birinci önceliğimiz vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmaktı. Diğer kurumlar tarafından son olarak yürüttüğü kazı çalışmalarının olduğu bazı bölgelerde çökmelerle de karşılaşabiliriz. Çünkü bu kazı çalışmalarının bulunduğu alanlarda hava şartları nedeniyle sıkılaştırma çalışmaları tam olarak yapılamadı. Ancak bunlar hızlı bir şekilde halledilebilecek şeyler. Kaldırımlarda da bazı iyileştirme çalışmaları yaparak kışı atlatacağız. Nihai çalışmamız ve kalıcı asfaltımızı 2017 yılı Mart ayında gerçekleştireceğiz” dedi.


Asfalt çalışmalarının yanı sıra Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, kaldırımlarda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.