Orion AVM'den Prestijli Hediyeler!

Orion AVM müşterilerine özel ayrıcalıklar sağlayan, hediyeler kazandıran Orioncard, şimdi de son model bir BMW 1.18i ve beş adet iPhone 7 kazandıracak. 25 Kasım Cuma günü başlayan kampanyaya Orioncard sahibi olan herkes, her tutardaki alışverişle katılabiliyor.


Orion Alışveriş Merkezi müşterilerine özel ayrıcalıklar sağlayan, düzenlenen kampanyalarla bugüne kadar binlerce kişiye hediyeler kazandıran Orioncard, şimdi de bir kişiyi BMW 1.18i  sahibi yapacak. 25 Kasım Cuma günü başlayan kampanya ile alışverişlerinde Orion'u tercih edenler, bu güçlü ve prestijli otomobili kazanma şansına sahip olacak. Kampanya kapsamında beş kişi de iPhone 7 telefon kazanacak.


Orion'daki mağaza ve standlardan yapacakları tüm alışverişlerle müşteriler kampanyaya katılabilecek. Giyimden dekorasyona, gıdadan elektroniğe, market alışverişinden araba yıkatmaya kadar Orion bünyesindeki tüm işyerlerinden yapacakları alışverişler, Orion müşterilerini bu harika hediyelere bir adım daha yaklaştıracak. BMW ve iPhone 7 çekilişine katılmak isteyen müşterilerin tek yapması gereken, her tutardaki fişlerini Orioncard'larına işletmek. Orion Danışma'ya başvurarak Orioncard'larına fişlerini işleten müşteriler, kampanya süresince toplamdaki her 75 TL için bir çekiliş hakkı kazanacaklar.


Milli Piyango İdaresi'nin 17.11.2016 tarihli ve 24951361-255.01.02/2862-8551 sayılı izni ile düzenlen kampanyaya Milli Piyango kuralları gereği sadece şu fişlerle katılım sağlanamıyor;


Orion AVM içerisinde bulunan banka ve atm'lerden alınan makbuzlar, döviz işlemleri, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans oyunları, ziynet altın alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, hediye çeki ile yapılan alışverişlerve tüm hediye tutarlar kampanyadan hariçtir. Ayrıca 18 yaşından küçükler de kampanyaya katılamıyor.

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.