Abdullah ÖCALAN'ı İmralı'da Sorgulayan Komutan Hasan Atilla UĞUR Çorlu'da Ulusal Gönüllüleri Kahvaltısında Konuştu

Hafta sonu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde düzenlenen Çorlu Ulusal Gönüllüleri 17. Yıl Dayanışma kahvaltısında konuşan Emekli Albay Hasan Atilla UĞUR, “Suriye’de Türk Askerlerinin vurulmasını Amerika’nın tezgahı olduğunu” söyledi.



TÜRKİYE AMERİKA İLE SAVAŞIYOR.


Saldırının Vatan Partisinin yaptığı girişimler sonrasına denk geldiğine dikkat çeken UĞUR, “Dışişleri Bakanlığı bizim yaptığım görüşmeler sonrasında Suriye’ye heyetler göndermeye başladı. Türkiye ve Suriye bir araya gelmeye başladı. ABD bölgedeki kuklalarını kaybetmek istemiyor. PKK, PYD ve İŞID diye bir şey yok o bölgede, omuzlarında ABD özel kuvvetlerinin Delta Force armalı kuklaları var.  Böyle bir süreçte Suriye’nin Türk Silahlı Kuvvetlerine saldırmış olmasın mümkün değildir. Bir istihbaratçı olarak bir saldırı olduğu zaman bu saldırı kime menfaat sağlar biz ona bakarız. ABD ve İngiltere fayda sağlar böyle bir saldırıdan. Saldırı gece saat 03 30’da geçekleşiyor. O imkan ve kabiliyete sahip uçak sayısı çok az.  Gece uçuş kabiliyeti çok az ülkenin hava kuvvetlerinde var. Havacı Emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş ile de görüştük. Yakında ortaya çıkacaktır bu saldırı açık bir ABD tezgahıdır. Rus uçağı düşürüldüğünün ilk günü söylemiştik. FETÖ’cü bir General emir verdi. FETÖ’cü bir pilot düşürdü demiştik. Bunun altından da ABD tezgahı çıkacak göreceksiniz” dedi.


hasan atilla uğur



SURİYE DEVLETİ İLE MUHATAP OLMAK ZORUNDAYIZ


Sözlerinin devamında Türkiye’nin Suriye devletini muhatap almasını ve bölge ülkeleri ile iş birliği yapılması gerektiğine dikkat çeken UĞUR, şöyle devam etti: “ ABD yıllardır o bölgede istediği gibi kullanabileceği kukla bir Kürdistan kurmak istiyor. Türkiye’yi İran’ı ve Irak’ı tehdit edecek kukla bir devletçik istiyor. Fırat kalkanı operasyonu gecikilmiş ama son derece başarılı ve olması gereken bir harekattır. Suriye’ye girdik. Cerablus tamam. Oradan devam ettik El Bap konusu var El Bap’ı aldıktan sonra Münbiç’e dönmek zorundayız. Münbiç’i de almak zorundayız ama ondan sonra durmak zorundayız. ABD yeter çık artık dışarı diyor,  yok öyle bir şey aldık ve orada duracağız. Bazıları Rakka’ya da girelim. Musul’a da girelim diyor. Türkiye’nin Rakka’da işi yok. Rakka sınırımızdan 250 Km aşağıda, savaş lojistik demektir. Sınırımızdan 250 Km uzaklaşırsak sıkıntıya gireriz ve gerekte yok. Aşağıdan esas devlet geliyor, Suriye geliyor. O bölgeleri esas sahiplerine bırakmamız gerekiyor. O bölgeyi esas sahiplerine teslim edersek ne IŞİD kalır ne PKK’sı, ne de ABD’nin süprüntü birlikleri kalır. Beşar Esad gelir Suriye devleti gelir o bölgeyi kontrol eder” diye konuştu.



ULUSAL KANAL NE DEDİYSE ÇIKTI.


Dayanışma kahvaltısında Ulusal Kanal’ın 16 yılda yaptıklarını bir sunum ile anlatan Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan TÜRKKAN, herkesi Ulusal Gönüllüsü olmaya çağırdı. Türkiye’nin birliği, bütünlüğü ve refahı için Ulusal Kanal’ın daha da büyütülmesi gerektiğinin altını çizen TÜRKKAN, “Türkiye’nin Ulusal Kanal’a Ulusal Kanal’ında Ulusal Gönüllülerine ihtiyacı var. Ulusal Kanal 16 yılda ne dediyse çıktı. Ulusal Kanal ve Aydınlık ailesi olarak 40 yıldır Amerika’nın gladyo yapılanmalarına ve karşı mücadeleler yürütüyoruz. Bugüne kadar ne aldatan olduk ne de aldatılan sadece ve sadece gerçekleri anlattık. Silivri süreçlerini hatırlayın. Açılım süreçlerini hatırlayın. TSK ya Aydınlara operasyonlar yaptılar kumpaslar tertipler düzenlediler. Sadece Ulusal Kanal’ın dört yayın yönetmenini gözaltına alarak susturmak istediler ama tertibi çökerttik. Sistem medyaları FETÖ’nü öven yayınlar yaparken sadece Ulusal Kanal ve Aydınlık bu açık ve sinsi örgütlenmeyi tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.  15 Temmuz gecesi ABD Türkiye’deki silahını çekti ama bir gecede yerle bir oldular. O gece sistem medyaları Terör örgütünün bildirisini okurken sadece Ulusal Kanal yaptığı yayınlarla bunun bir ABD tertibi olduğunu söyledi. Hazırladıkları bildiri ile Atatürkçü kitleyi darbe girişimine katmak istediler ama başaramadılar” diye konuştu.



ŞAM’DA VE TAHRAN’DA TEMSİLCİLİĞİ OLAN TEK TELEVİZYON KANALIYIZ.


Konuşmasında Türkiye’nin yerinin Avrasya olduğunu, önümüzdeki yılların Avrasya yılı olacağına dikkat çeken Adnan TÜRKKAN, “Ulusal Kanal olarak emperyalistlerin gözü ile Londra merkezli ajanslardan haber yapmıyoruz. Yaptığımız yayınlarla mazlum milletlerin sesi olmaya çalışıyoruz. Tahran’da, Şam’da açtığımız temsilcilikler kanalı ile bire bir haberler yapıyoruz. Suriye tertibinin başladığı ilk günlerden beri yaptığımız yayınlar ile halkımıza gerçekleri ulaştırıyoruz. Suriye ve Türkiye’nin kardeşliği için. Suriye ve Türkiye’nin toprak bütünlükleri için korkusuzca yayınlar gerçekleştiriyoruz. Şam’dan canlı yayın yapabiliyoruz. Önümüzdeki yıllar Avrasya’nın yılı olacak. Türkiye’nin bağımsızlık içinde yer alacağı büyük bir Avrasya uygarlığının yaşandığı yıllar geliyor” dedi.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.