Şinasi Kurşun Caddesi Asfaltlandı

Şinasi Kurşun Caddesi, tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlandı.


Çorlu’da Şinasi Kurşun Caddesi üzerinde daha önce TESKİ tarafından yürütülen 1. etap altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından TREDAŞ, TÜRKSAT, Telekom ve Superonline gibi kurumlarında altyapı çalışmalarını sonlandırmasının ardından asfalt serimi gerçekleştirildi.


Atatürk Meydanı ile Atatürk Bulvarı arasında tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından hafta sonu gerçekleştirilen ve gece geç saatlere kadar süren asfaltlama çalışmalarının ardından, cadde araç trafiğine yeniden açıldı.


Çorlu Belediyesi hizmet binası ile Atatürk Meydanı arasında kalan Kumyol Caddesi’nde Telekom ekipleri tarafından yürütülecek altyapı çalışmalarının ardından Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından zemin hazırlığı yapılacak ve akabinde asfalt serimi gerçekleştirilecek. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Kumyol Caddesi 1. Etap İçme Suyu Kanalizasyon Yağmur Suyu İnşaatı kısmen tamamlanmış olacak.


2017 Mart ayı itibariyle yollarda meydana gelebilecek bozulmalara karşı yapılacak düzenlemelerin yanı sıra kaldırımlarda da genişletme çalışması yapılarak, Kumyol Caddesi 1. Etap İçme Suyu Kanalizasyon Yağmur Suyu İnşaatı sonlandırılacak.


[gallery link="file" td_select_gallery_slide="slide" td_gallery_title_input="Şinasi Kurşun Caddesi Asfaltlandı" ids="2087,2089,2088,2086,2085,2084" orderby="rand"]
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.