Orion'da Öğretmenlere özel indirimler başladı...

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Orion mağazalarında öğretmenlere özel indirim kampanyaları başladı. Bazı markalar geçtiğimiz hafta sonundan itibaren indirim uygulamaya başlarken bazı markalar da sadece 24 Kasım'da geçerli kampanyalar hazırladılar.


Orion'daki ünlü markalardan bazılarının Öğretmenler Günü'ne özel kampanyaları şöyle :

Adidas'ta 4 Kasım'da başlayan indirim kampanyası Öğretmenler Günü dolayısıyla ay sonuna kadar uzatıldı. Kampanya süresince 250 TL ve üzeri iki ürün alışverişine toplam %15, üç ve üzeri ürün alışverişine toplam %20indirim uygulanacak.

Atasay da Öğretmenler Günü dolayısıyla gözalıcı, seçkin bir hediye arayanlar için seçili ürünlerde %15 indirim uyguluyor. Zarif ve yıllarca zevkle kullanılacak bir hediye arayanları Orion Atasay mağazamıza bekliyoruz.

Defacto'nun 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyasıyla kimliğini ibraz eden tüm öğretmenler  %10 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Herry de öğretmenlerimiz için erkenden fırsatlarını sunan mağazalarımızdan. '3al 2 öde' fırsatıyla modern ve şık kombinler Herry'de öğretmenleri bekliyor. Kampanya 24 Kasım'a kadar devam ediyor.

Orion alt katta kişiye özel ürünler tasarlayan ve kişiselleştirilmiş hediyeler hazırlamanıza imkan sağlayan Kendim Seçtim standı da belirli ürünlerde Öğretmenler Günü'ne özel indirimler yapıyor. Özel baskılı tişörtlerde %30 indirim fırsatı sunan Kendim Seçtim'de, baskılı kupa bardaklar 30 TL yerine 25 TL.

Şık ve göz alıcı evlerin mimarı Kervan'da Öğretmenler Günü kampanyası 23 Kasım'da başlıyor. Tüm tekstil ve aksesuarlarda '3 al 2 öde' fırsatı sunan kampanya 27 Kasım'a kadar devam edecek.

LC Waikiki mağazamızda geçtiğimiz cumartesi günü başlayan Öğretmenler Günü kampanyası ile öğretmenlerimiz, diledikleri tüm ürünlere %15 indirimli sahip oluyor. İndirimden faydalanmak için öğretmen olduklarını gösterir belgelerini ibraz etmeleri yeterli oluyor.

Fransız stilini evinize taşıyan, mutfaktan banyoya evinizdeki tüm alanlarda kullanışlı ürünler sunan Madame Coco'da Öğretmenler Günü indirimi başladı. Tüm ürünlerde %50+%50 indirime ek olarak kasada da %20 indirim uygulanan kampanyada son gün 24 Kasım.

Penti de öğretmen kimlik kartını gösteren öğretmenlere külotlu çoraplarda %50 indirim uygulayarak Öğretmenler Günü kampanyası düzenleyen markalar arasına katılıyor. Penti'nin %50 indirim uygulaması sadece 24 Kasım Perşembe günü geçerli olacak.

Öğretmenlere özel indirim fırsatı sunan bir diğer markamız da Pierre Cardin. Şık erkek koleksiyonlarıyla fark yaratan Pierre Cardin'de öğretmenlere tüm ürünler %30 indirimli. Kampanya 24 Kasım'a kadar devam ediyor.

U.S.Polo ürünleri de öğretmenlerimize %30 indirimli. 22 Kasım Salı günü başlayan kampanya 28 Kasım'a kadar devam edecek. Tüm ürünlerde geçerli indirimlerden öğretmenler bir hafta boyunca faydalanabilecek.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.