Öğretmenler Günü Törenlerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü gerçekleştirilen törenler ile kutlandı.


Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'e  "Başöğretmen" unvanı verilişinin 88. yıl dönümünde, Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da yapılan çeşitli etkinlikler ile kutlandı.


Atatürk Anıtı'na Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü tarafından sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri daha sonra           Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirilen program ile devam etti.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan programın açılışında Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Kutlama mesajlarının okunmasıyla devam eden programda Mehmetçik İlkokulu emekli öğretmenlerinden Güler Böcek Özbay emekli öğretmenler adına konuşma yaptı. Daha sonra emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri ve plaketler ile öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı ve Çorlu Kaymakam Vekili Aydın Tetikoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü ile protokol mensupları tarafından takdim edildi.


Slayt gösterisi, kum sanatçısı performansı, şiirler ve aday öğretmenlerin yemin töreni ile devam eden program, Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği oratoryo gösterisi ile son buldu.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.