Otomobile Köpek Bağlayıp Sürükleyen Şahıs Yakalandı!

Çorlu Hıdırağa Mahallesi Çerkezköy Yolu çıkışında hareket halindeki 39 EH 155 plakalı otomobilin arkasına bir köpeğin iple bağlı sürüklenerek götürüldüğü gören bir kişi bunun fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı.


Polisi arayıp bilgi veren aynı kişi Çorlu Belediye Başkanlığı’na fotoğrafı e-mail ile gönderip, sürücüsünün bulunup gerekli işlemin yapılmasını istedi.


Doğa ve Hayvanlarseverler Derneği üyeleri, internet siteleri aracılığıyla otomobilin plakasını verip, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernekten yapılan açıklamada: “Bu gün Çorlu'da- 39 EH 155 plakali arac... Saat 14.50 sıralarında Hıdırağa Mahallesi çıkışı, Türk Petrol önünde meydana gelen olayda şahıs emniyet güçlerine bildirilmiştir. Ancak araç durdurulamadığı için köpeğin durumu belli değil. Açık ihbar niteliğinde olan bu görüntüleri sıkça paylaşarak bu masum cana bu işkenceyi yapan kişi veya kişilerin plakadan tespit edilmesini, adalet önünde suçlarının cezalarını çekmelerini sağlayalım...” denildi.


Yaşanan gelişme sonrasında polis ekiplerinin 39 EH 155 plakalı otomobilin M.V.’ye ait olduğunun tespit etmesinin ardından şüpheli yakalanarak gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.