Çorlu Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Bitlis İli Tatvan İlçesi Yelkenli Jandarma Karakolu'nda vatani görevini yaparken şehit olan Adem Gül, Çorlu Garaj Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından ebediyete uğurlandı.


[tie_full_img]çorlu şehit[/tie_full_img]

Şehidimiz için Garaj Camii'nde için düzenlenen cenaze törenine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Kaymakam Levent Kılıç, , 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Alpaslan Erdoğan, Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, devlet ve askeri erkân, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.


Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen tarafından kıldırılan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından şehidimizin cenazesi top arabasına konuldu. Devlet ve askeri erkân, siyasiler, ailesi ve yakınları ile yüzlerce vatandaşın katıldığı kortej eşliğinde şehidimizin naaşı toprağa verilmek üzere Çorlu Şehitliği'ne nakledildi. Çorlu Şehitliği'nde yapılan törenin ardından Şehit Adem Gül toprağa verildi.

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.