Sharp'tan Yeni Üst Seviye Akıllı Telefon!

Akıllı telefon pazarında pek aktif olmayan Japon elektronik devi Sharp, yeni duyurduğu Aquos Zeta SH-04H modeli ile üst seviye amiral gemi modellerine kafa tutuyor.


[tie_full_img]Sharp'tan Yeni Üst Seviye Akıllı Telefon![/tie_full_img]




Mobil cihazların popüler halde olduğu günümüzde Japon teknoloji devi Sharp’ın adından pek söz edilmiyor, ancak firma ürettiği paneller ile ekran tarafında kalitesini korumaya devam ediyor.


Geçtiğimiz aylarda iPhone modellerinin üretim sürecinden tanıdığımız Foxconn tarafından satın alınan firma, yeni Aquos Zeta SH-04H model akıllı telefonunu duyurdu.



Sharp Aquos Zeta SH-04H özellikleri!


5.3 inç boyutunda Full HD çözünürlükte 2.5D kavisli bir ekrana sahip olan SH-04H, gücünü Qualcomm’un bu yıl amiral gemi modellerine güç verenSnapdragon 820 işlemcisinden ve Adreno 530 grafik biriminden alıyor.


16-05/12/sharp-aquos-zeta-sh-04h-01.jpg


22.6 megapiksel çözünürlüğünde f/1.9 diyafram aralığına sahip kamerasıyla oldukça iddialı olan telefonun, 0.4 saniye içerisinde odaklama yapabildiği belirtiliyor. OIS ve HDR desteğini bünyesinde barındıran kamera ile 120 FPS video çekimi yapılabiliyor.


Ön tarafında ise 5 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kameraya yer verilen Sharp Aquos Zeta SH-04H, 7.6 mm kalınlığı ve 155 gram ağırlığının yanı sıra suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda geliyor.


Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile kutudan çıkan telefon, 3000 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. Siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan telefonun fiyatı henüz açıklanmadı.


Kaynak: shiftdelete.net



Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.