Silverside Hotel

Silverside Hotel’ in muhteşem mutfağında, beş yıldızlı ekibimiz tarafından hazırlanan Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini tadabilirsiniz. Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri sunan Rumeli Brassarie, taze deniz ürünleriyle sizleri cezbedecek Paliaki Restaurant, yerli ve yabancı içecekler ve kokteyller sunan Lobby Lounge& Bar ve eşsiz müziği ve dekoruyla High End Night Club tadınızı tuzunuzu yerine getiriyor.


8 adet salonu ile konaklamalı ve konaklamasız toplantı gruplarına hizmet verebilen deneyimli uzman kadronun bulunduğu otelimiz, kışın balo salonunda yazın havuz başında  nişan, nikah, düğün ve sünnet organizasyonlarınızı unutulmaz ve farklı kılmak için siz misafirlerinize kusursuz hizmet verebilecek ilk adrestir.


1350 m2 alanda hizmet veren sağlık kulübümüz, fitness bölümü, türk hamamı,sauna, açık ve kapalı havuzu, spor eğitmenleri, beslenme uzmanları ve deneyimli masaj uzmanları ile yorgunluğunuzu atabileceğiniz fit ve sağlıklı bir yaşam vadeden komplekslerden oluşmaktadır.































5 Yıldızlı Hotel
Tüm Kartlar Geçerlidir
282 684 27 00
Hava alanı karşısı      ÇORLU
www.silverside.com.tr
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.