Çorlu'da Yapılan U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu 2015-2016 Sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Lüleburgazspor ve Fikirtepespor açılış maçıyla Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nda başladı.


[tie_full_img]çorlu u-19[/tie_full_img]

Lüleburgazspor ve Fikirtepespor kulüpleri arasında oynanan günün ilk maçında gülen taraf Lüleburgazspor oldu. Baştan sona üstün bir performans ortaya koyan Lüleburgazspor, 29, 40 ve 45. dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında da üstün oyununu sürdüren Lüleburgazspor 65, 70 ve 80. dakikalarda bulduğu gollerle maçtan 6-0 galip ayrılan taraf oldu.


Günün ikinci maçında ise Uzunköprüspor ile Altınovaspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin sonunda Altınovaspor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.


Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen turnuvada bugün saat 14.00’te Fikirtepespor-Çenesuyu Plajspor ve Kocaelispor-Uzunköprüspor takımları karşılaşacak. Günün maçlarının ardından final karşılaşması ise 8 Mayıs 2016 Pazar günü saat 16.30’da oynanacak.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.