Ücretsiz park etme eğitimi Orion’da devam ediyor

Trafik Haftası dolayısıyla Orion Alışveriş Merkezi ve Ertan Sürücü Kursu işbirliğiyle düzenlenen Çorlu Kaymakamlığı’nca da desteklenen “Park Etmeyi Dert Etme” etkinliği devam ediyor. Etkinlik kapsamında isteyen herkese ücretsiz otomobil park etme eğitimi uygulamalı olarak verilmeye devam ediyor.


[tie_full_img]park etme eğitimi[/tie_full_img]

9-15 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Park Etmeyi Dert Etme” eğitim etkinliği, 9 Mayıs Pazartesi günü Orion arka otoparkında başladı. Çorlu Kaymakamlığı tarafından da desteklenen, Orion AVM ve Ertan Sürücü Kursu işbirliğiyle düzenlenen eğitim kapsamında, uygulamalı olarak yatay ve dikey park eğitimi veriliyor. Eğitimin ilk gününde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da eğitim alanını ziyaret etti. Parkuru inceleyen ve eğitime katılan vatandaşlarla görüşen Kılıç, Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan’dan da uygulama hakkında bilgi aldı.


Trafikte yaşadığı park etme sorununu çözmek, park etmenin püf noktalarını öğrenmek isteyen herkesin ücretsiz olarak katılabildiği eğitimler hafta boyunca devam edecek. Orion arka otopark alanında oluşturulan özel parkurda gerçekleşen eğitimde Ertan Sürücü Kursu’nun araçları kullanılmakta ve eğitimler kursun direksiyon eğitmenleri tarafından verilmekte. Dileyen kişiler kendi arabalarıyla gelerek kendi araçlarında da ders alabiliyorlar. 15 Mayıs Pazar gününe kadar her gün yapılacak eğitimler saat 18:30’dan 20:30’a kadar sürüyor.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.