Divan Otel


Divan, markalaşmış ünlü stilini Türkiye’nin ticaret ve üretim açısından en hızlı gelişen merkezi Çorlu’ya getiriyor. Divan Çorlu iş seyahatlerinizde rahatınızı ve verimliliğinizi en üst seviyeye çıkarabilmek için zarif ve huzurlu bir ortam sağlaması için dizayn edilmiştir.


112 Deluxe, 7 tek kişilik ve 1 Business Suite olmak üzere toplam 120 odadan oluşan Divan Çorlu, E5 Karayolu’ndan 5 dakika ve Çorlu Sanayi Bölgesi’nden 10 dakika uzaklıktadır. Divan Çorlu, Soho ve Chelsea’de görebileceğiniz türden modern stiliyle çağdaş gurme yemeklerini ve aynı şekilde kozmopolit Akdeniz ve Dünya yemeklerinden oluşan menüsünü Divan Pub’da sunuyor. Divan Çorlu iş toplantılarınız için sofistike toplantı salonlarından son model balo salonuna kadar dört toplantı odası sunuyor.




Konum


Divan Çorlu şehrin merkezinde, İstanbul Uluslararası Atatürk Havalimanı’ndan bir saat ve Çorlu Havalimanı’ndan sadece beş dakika uzaklıktadır. Divan Çorlu, E5 Karayolu’ndan 5 dakika ve Çorlu Sanayi Bölgesi’nden 10 dakika uzaklıktadır. Aynı zamanda diğer büyük üretim alanlarından ve Çorlu’nun iş ve alışveriş merkezlerinden de sadece birkaç dakika uzaklıktadır. İster iş gezisine ister Trakya’nın ve Gelibolu Yarımadası’nın tarihi hazinesini keşfetmek için gelmiş olun. Divan Çorlu konumuyla olduğu kadar hizmetleriyle de ideal bir yolculuk sağlıyor.


Yakındaki Görülecek Yerler




  • Arcadiapolis (Lüleburgaz) 50 km

  • Sokullu Mehmet Pasha Camisi(Lüleburgaz) 50 km

  • Kıyıköy 66 km

  • Selimiye Camisi (Edirne) 140 km

  • Great Synagogue (Edirne) 140 km

  • Gelibolu 190 km






























Otel
Tüm Kartlar Geçerlidir
282 684 12 00
Kazımiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:38 Çorlu
www.divan.com.tr
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.