Apple CEO’su Yeni iPhone’lar Hakkında İddialı

Apple CEO’su Tim Cook, gelecek iPhone modelleri hakkında iddialı konuştu. Cook’a göre yeni iPhone’lar herkesin isteyeceği, son derece yenilikçi cihazlar olacak. Söylenene göre iPhone 7 özellikleri ile fark etmediğimiz ihtiyaçlarımızı karşılayacak.


[tie_full_img]iphone 7[/tie_full_img]

Bir zamanlar yenilik denince aklan gelen firmaların başında Apple yer alırdı. Amerikalı teknoloji devi çıkardığı her yeni ürünle kullanıcıları heyecanlandıracak yenilikçi bir şeyler eklemeyi başardı. Ancak son dönemde şirketin ürünleri bu yenilikçi özelliklerini kaybettiler ve çıkan cihazlar birbirlerinin benzerleri haline geldi. Bu durum şirketin satış rakamlarına da yansıdı ve Apple yıllar sonra ilk kez bu çeyrekte gelir konusunda düşüş yaşadı. Android cephesinde devler kozlarını yılın başında paylaştı. Apple cephesinden ise cevap her zaman olduğu gibi Eylül ayında düzenlenecek olan etkinlikte gelecek. iPhone 7 ile karşımıza çıkacak olan Apple'ın, tasarımsal açıdan çok teknik özellikler ile farkını ortaya koyması bekleniyor.


Ancak Apple CEO’su Tim Cook’a göre bu durum çok yakında değişecek. Tim Cook, medyadaki eleştirilere cevap verdikten sonra iPhone 7 için iştah kabartan açıklamasını yaptı. "iPhone 7 bugüne kadar fark etmediğiniz ancak ihtiyacınız olan bir özellik" ile gelecek açıklamasında bulundu. iPhone 7'nin merakla beklenen özelliğinin vazgeçilmeyecek derecede olduğunu ima eden Tim Cook'un, bu söyleminin çok ses getireceği düşünülüyor.


[tie_full_img]iphone 7[/tie_full_img]


Şirketin bir kez daha yeniliğin adresi olacağını söyleyen Cook, gelecek iPhone’lar hakkında iddialı konuştu. Apple CEO’suna göre yeni iPhone modelleri o kadar yeni ve ilgi çekici özellikler sunacak ki insanları yeni iPhone’u olmazsa olmaz bir cihaz olarak görecekler. Ancak Cook bu yenilikleri sunacak iPhone modelinin hangisi olacağını göstermiyor. iPhone 7 hakkında şu ana kadar gelen sızıntılar telefonun pek de yenilikçi olmayacağını gösteriyor. O yüzden Cook’un bahsettiği telefonun 2017’de çıkacak iPhone 8 olduğu tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.