Hafta Sonu Hava Durumu

Zaman zaman yağışlı, kimi zaman bulutlu, çoğunlukla güneşli ve ılık bir haftayı geride bırakırken, rüzgarın lodosa dönmesiyle cumartesi ve pazar günleri Çorlu'luları güzel bir hafta sonu bekliyor.


[tie_full_img]çorlu hava durumu 13 mayıs 2016[/tie_full_img]

Mayıs ayının mevsim normallerindeki sıcakları cuma olduğu gibi, hafta sonunda da bölgemizi etkilemeyi sürdürecek. Bulutların da aralanmasıyla tamamen açık olacak gökyüzü hafta sonu piknikçileri ve doğa gezileri yapanlar için insanların içini ısıtacak. Ancak özellikle Cumartesi günü kuvvetli lodosun etkisiyle Kuzey Afrika çöllerinden buralara kadar sürüklenen toz, hava kalitesini olumsuz yönde etkileyecek.


Yerel sıcaklık ve basınç farklılıklarından ötürü oldukça kuvvetli esen lodos, cumartesi gününün bitimiyle birlikte hız kesecek ve pazar günü tatilcileri sevindirecek. Pazar akşamı Tekirdağ-İstanbul arasında görülebilecek kısa süreli bir yağmurlar tahmin edilirken Çorlu ve civarı için ideal bahar ayı hafta sonu yaşanacak.


Önümüzdeki hafta içinde ise salı gününden itibaren sıcaklıkların düşerek, sağanak yağmur geçişlerinin artması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.