Yağmur akşam saatlerinde etkisini arttıracak

İki gündür Trakya bölgesinde sağanaklar şeklinde etkisini gösteren yağışlı hava gün içinde zaman zaman Çorlu'da da etkisini gösterdi.


[tie_full_img]sağanak yağmur[/tie_full_img]


Özellikle akşam saatlerinde etkisini arttıracağı belirtilen yağmur yağışının bölgemizde zaman zaman gök gürültülü sağanak ve yer yer de dolu şeklinde olacağı tahmin ediliyor.


Önümüzdeki üç gününde sağanak yağışlı olacağını belirten meteoroloji tahmin istasyonları, sıcaklıkların ise yeni haftayla birlikte yani 9 Mayıs Pazartesi gününden itibaren tekrar artmaya başlayacağını bildiriyorlar.



ÇORLU HAVA DURUMU YAĞMUR KAÇ GÜN SÜRECEK?


ÇORLU hava durumu dün başlayan sağanak yağışın etkisinde. Gün içinde öğlen saatlerinden sonra başlayan şiddetli yağışların özellikle akşam saatlerinde etkisini arttırarak devam etmesi bekleniyor. Çorlu hava durumu için cuma, cumartesi gününe kadar sağanak yağışların görüneceği belirtilirken, beklenen sıcaklık ise yeni haftayla birlikte artacak.


Çorlu için haftalık hava raporu


[tie_full_img]çorlu hava 4 mayıs 2016[/tie_full_img]


Çorlu hava durumu için kritik saatler. Şiddetli yağışlar akşam saatlerinde de etkili olurken üç gün daha devam edecek. Sıcaklık değerleri ise 9 Mayıs Pazartesi günü artmaya başlayacak. Bugün Çorlu için en yüksek sıcaklık değeri ise 15 olacak.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.