BOZCAADA, ASSOS, KAZDAĞLARI TURU 11-12 HAZİRAN 2016

BOZCAADA - ASSOS - KAZDAĞLARI TURU
11-12 HAZİRAN 2016 
1 GECE - 2 GÜN
1 GECE YARIM PANSİYON KONAKLAMA
250TL


Çorlu Travel


+90 282 654 95 95


+90 507 316 80 89


Tur Hareket Noktaları;

01:30 Çorlu Kız Meslek Lisesi arkası
02:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
03:00 Malkara Truva Önü (İpsala Yolu Üzeri)
03:25 Keşan Otogar Önü

1.GÜN: 11.06.2016; ÇORLU- BOZCAADA – BEHRAMKALE
Belirtilen noktalarda buluştuktan sonra Tekirdağ, Keşan, Çanakkale’yi takiben sabah saatlerinde Bozcaada’ya (Yunanca: Tenedos) gitmek üzere Geyikli’ye varıyoruz. Bizleri Bozcaada’ya götürecek olan feribotu beklerken sahilde çay - kahve keyfi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra feribota binerek Bozcaada’ya varıyoruz. İlk durağımız rüzgar türbinleri oluyor, 2000 yılında elektrik üretimine başlayan türbinler Türkiye’nin 3. rüzgar enerji santralini oluşturmaktadır. Turkuaz renginde denizi ve incecik kumu ile Ayazma plajını, adanın en yüksek noktası olan Göztepe’yi panoramik olarak görüyoruz. Şehir merkezine doğru gidiyoruz. Ceneviz kalesi, Türkiye’nin en iyi korunmuş kalelerinden biri ve ilk olarak ne zaman ve kimler tarafından yapıldığı bilinmemektedir. Ege’nin enfes balıklarından tadabileceğiniz balık restaurantlarında öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Serbest süre sonrası adada yaşayan köylü kadınların yaptığı meşhur domates reçeli, şarap alışverişinden sonra deniz kıyısında çaylarımızı yudumlayıp feribota binerek adadan ayrılıyoruz. Osmanlı döneminde kurulmuş eski bir köy olan Behramkale Köyü içerisindeki Assos’a vardığımızda kısa bir tırmanışın ardından M.Ö 5. yy. tarihlenen Athena Tapınağının bulunduğu Akropol adını verdiğimiz tepeye çıkıyoruz. Tapınağı gördükten sonra Ege Denizi’nin muhteşem manzarasıyla büyüleneceksiniz, eğer şanslıysanız Türkiye’ye oldukça yakın Girit ve Eğriboz’dan sonra Yunanistan’ın 3. büyük adası olan Midilli Adasını görebilirsiniz. Buradan panoramik olarak Assos limanını görüyoruz. Toplu mezar yerlerinin bulunduğu Nekropolu geziyoruz. Assos'ta serbest zaman veriyoruz. Otelde akşam yemeği ve konaklama.

2.GÜN:12.06.2016; ADATEPE, YEŞİLYURT KÖYÜ - İDA DAĞI
Sabah otelde alınan kahvaltının ardından Kaz Dağının yamaçlarında bulunan Adatepe’ye gidiyoruz. Yüzyılların birikiminin oluşturduğu taş işçiliğinin örnekleri köyde mevcut binalarda görülmektedir. Çevrede betonlaşmanın başlaması nedeniyle köy 1989 yılında SIT alanı ilan edilmiştir. Köyün Türk yerleşiminin ilk olarak Selçuklu döneminde başlamıştır. Adatepe Köyünün hemen yanında yer alan Zeus Altarını görüyoruz. Adatepe zeytinyağı fabrikası ve müzesini geziyoruz. Müzede eski zeytinyağı presleri, zeytin toplama aletleri, taşıma ve saklama kapları, çeşitli folklorik objeler görülebilir. Aynı zamanda geleneksel usulde zeytinyağı sabun yapım tekniği de açıklamalı olarak sergilenmektedir. Kaz Dağları'nın eteklerinde kurulu olan ve eski adı Büyük Çetmi olan Yeşilyurt köyüne uğruyoruz. Köyde Rumlar ve Türkler yüzyıllardır birlikte yaşamışlar ancak Rumlar mübadele ve ekonomik gerekçelerle köyü terk etmek zorunda kalmışlardır. Köyde Türkmen ve Yörük kültürü hakimdir. Burada verceğimiz serbest zaman sonrasında Kazdağları'ndaki gezimizin ardından  dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Muhtemelen gece 00:00 da Çorlu’da olunacaktır.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
*2014 model mercedes tourismo veya travego lüks otobüslerle ulaşım 
*Araç içi ikramlar (soğuk içecekler,çay,kahve ve kek)
*Çevre gezileri
*1 gece otelde yarım pansiyon konaklama (sabah kahvaltısı+akşam yemeği)

*Turizm Bakanlığı’ndan kokartlı profesyonel rehberler eşliğinde gezi
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası


ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
*Tüm öğlen yemekleri
*Tüm yemeklerde alınan içecekler
*Tüm özel harcamalar
*Ekstra belirtilen tüm organizasyonlar  
*Müze ören yeri girişleri
*Minibüs Ücretleri 


 

FİYATLAR
*2 ve 3 kişilik odalar da kişibaşı: 250 TL 
*2 yetişkin yanında 02-06 yaş çocuk koltuk ücreti: 120 TL
*2 yetişkin yanında 07-12 yaş çocuk ücreti: 200 TL
*Sıngle oda farkı: +60 TL

ÖDEME
*Bonus, World, Maximum karta özel 4 taksit: 265 TL


Ulaşım Araçları
  Mercedes Tourismo veya Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.


1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
  Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


NOTLAR:

  • Turlarımıza ödeme yapılmadan kayıt alınmamaktadır.

  • Rezervasyon aşamasında ödemenin %50 si alınmaktadır.

  • Ödemelerin tamamı 15 gün kala ofisimize yapılmaktadır.

  • Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.

  • Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.

  • Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 

  • İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.

  • Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.

  • Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. 0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.

  • Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.

  • Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 

  • Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.

  • Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.

  • Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmuştur.

  • Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.

  • Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.

  • Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.

  • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.