Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Briç Federasyonu ve Çorlu Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2016 Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası sona erdi.


[tie_full_img]trakya briç[/tie_full_img]


Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye Briç Federasyonu’ndan 9 hakem ve gözlemci heyetinin takip ettiği turnuva sona erdi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk'ün ziyaret ederek bilgi aldığı ve 101 çiftin katıldığını şampiyona sonunda, 10 bordluk 5 mini seanslık eleme üzerinden oynanan Trakya Açık İkili Briç Turnuvası’nı Serkan Ünal ve Melih Osman Şen ikilisi kazandı.


Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda sporcunun katıldığı Trakya Açık İkili Briç Turnuvası’nda zorlu müsabakalar sonunda Serkan Ünal ve Melih Osman Şen ikilisi şampiyon olurken, Süleyman Kolata ve Altuğ Göbekli çifti ikinci, Mehmet Gökhan Yılmaz ve Hasan Yirik ikilisi üçüncü, Kudret Metin ve Erdal Olcay Ercan ikilisi dördüncü, Mehmet Remzi Şakirler ve Can Yılmaz Bayhan ikilisi ise beşinci oldu. Diğer dallarda ilk dereceler ise şöyle sıralandı:


Karışık: Olgu Şeker ve Ali Aksan Haraç.


Kadın: Zeynep Yılmaz ve Nazlı Metin.


Genç: Ahmet Onur Akbıyık ve Cem Yiğit Aga


Senyör: Mustafa Ebiller ve Fayik Kublay


Turnuva sonunda dereceye girenlere madalya, kupa ve plaketleri Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci tarafından verildi. Turnuvaya katılanlara hitaben konuşan Başkan Yardımcısı Demirci turnuvaya katılanlara teşekkür ederken, Türkiye’nin en önemli briç turnuvalarından birine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.