Vefa'ya 10 Dakikalık Fırtına Yetti

Bölgesel Amatör Ligi 12. Grupta sezonun son haftasına girilirken, 25. haftada konuk olduğumuz Vefa deplasmanında rakibi 3-0 mağlup ederek üç puanı hanemize yazdırdık.


Son haftalara girilirken küme düşme hattında olan rakibimiz ile oynadığımız maçta küme düşen takımı ilgilendirecek hiç bir şüpheye mahal bırakmayan skor ile alnımızın akı ile mücadeleden 3-0 galip ayrıldık.


İlk 45 dakikası golsüz geçilen maçın 72. dakikasında başlayan Çorluspor 1947 fırtınası Cihan Tan'ın golü ile başladı. Akabinde Ali Ömür ve Oğuzhan Düzenli'nin golleri ile 7 dakikada farka ulaşan ekibimiz maçı 3-0 skorla tamamladı ve son hafta öncesi üçüncü sıraya yerleşti.


Sarı kırmızılı temsilcimiz sezonun son 90 dakikasında sahasında Kartal Bulvarspor'u konuk edecek ve E. Velimeşespor'un 3. lige yükselme maçlarının sonuçlarını bekleyecek.


Ergene temsilcisi 3. lige yükselirse maç yapmadan ligde kalacak olan ekibimiz, Velimeşespor'un BAL'da kalması durumunda Tekirdağ Süper Amatör'den şampiyon olarak gelecek takımla BAL Play out mücadelesi verecek.


Kaynak: www.corluspor.net

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.