Kitap Kafe Nisan Ayında Hizmete Giriyor

 

Çorlu halkının merakla beklediği Kitap Kafe Nisan ayında hizmete girecek.


Kazımiye Mahallesi Omurtak Caddesi üzerindeki Kütüphane Parkı’nın içerisinde yer alan Kitap Kafe, Çorlu’da bir ilk olarak son derece dikkat çekecek.

Farklı bir konseptle hizmete sunulacak Kütüphane Parkı'nın içerisinde 788 metrekarelik yeşil alanın yanı sıra çocuklar için oyun grupları, bir kütüphane ve Kitap Kafe yer alıyor. Parkın içerisinde ayrıca kitap formunda modellenen şiir, masal gibi metinler seslendiren müzikli, ışıklı, konuşan banklar yer alıyor.

Nisan ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak kütüphaneden vatandaşlar kayıt yoluyla yararlanabilecek. Kitapsever vatandaşlarımız, aldıkları kitapları 15 gün içerisinde teslim etmek üzere evlerine götürebilecek. Ayrıca yaşlı, engelli ve evden çıkma fırsatı bulunmayan vatandaşlarımız için “Kitabınız Kapınızda” sloganıyla motorlu kuryeler evlere kitap teslimatı yapacak. Kütüphane hafta içi 08.00 – 17.00 arası, hafta sonu ise 08.00 – 13.00 saatleri arasında açık olacak.

Kütüphane Parkı’nın içerisinde bulunan ve belediyemiz tarafından işletilecek Kitap Kafe de 08.00 – 23.00 saatleri arasında sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle vatandaşlarımıza hizmet verecek. Ayrıca Kitap Kafe’ye gelen vatandaşlar dilerlerse kütüphaneden kitap temin edebilecek.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.