Çocuk Festivali 21 Nisanda Başlıyor



Çorlu Belediyesi tarafından her sene yapılan ve geleneksel hale gelen Çorlu Belediyesi Uluslararası Çocuk Festivalinin bu sende 8. Düzenlenecek. Festivale yurt dışından gelen misafirlerin yanı sıra yurt içi misafirleri de gelecek.

Çorlu Belediyesi bu sene 8. Uluslararası Çocuk Festivalini 21-22-23 Nisan tarihleri arasında yapacak. Festivale yurt dışından Romanya, Bulgaristan ve Gürcistan ülkeleri katılacakken, yurt içinden de Silivri, Van, Hakkari, Ankara illerinden gelecek olan çocuk grupları katılacak.

Çorlu Belediyesi toplamda bu festivalde 160 misafir ağırlayacak, yurt içi ve yurt dışından gelecek olan 160 kişi Çorluda 5 yıldızlı Otelde konaklayacak. Festivalin 1. günü olan 21 Nisan Cuma günü festivale katılan misafir gruplar mahallelerde gösterilerini sergileyecek. Festivalin 2. günü 22 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da festival korteji yapılacak. Kortejde toplanma yeri Cumhuriyet Meydanı, gruplar buradan Cumhuriyet Parkına doğru yürüyecek. Cumhuriyet Parkında saat 15.00da Askeri Bando Konseri yapılacak, bu konserden sonra misafir öğrenciler dans gösterilerini sergileyecek.

Festivalin 3. günü 23 Nisan Pazar günüde Cumhuriyet Parkında misafir ekiplerin halk dansları gösterileri, yarışmalar ve uçurtma şenliği yapılacak. 24 Nisan Pazartesi günü ise festivale katılan 160 misafir Edirne kültür gezisine götürülecek.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.