Masa Tenisinde 3 Madalya

 

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) masa tenisi sporcularımız, Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Açık Ferdi Masa Tenisi Turnuvası'ndan madalya ile döndü.


Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi'nde 7-8 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Açık Ferdi Masa Tenisi Turnuvası'na 7 kategoride 170 sporcu katıldı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Masa Tenisi Antrenörü İsmet Aktürk sporcularımızın müsabakalarda büyük başarı gösterdiklerini belirterek, "Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Açık Ferdi Masa Tenisi Turnuva'sında sporcularımızdan Nehir Çalışkan başarılı oyunuyla Küçük Kızlar kategorisinde finale yükseldi ve final müsabakasında rakibine 4-3 yenilerek ikinci oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde finale yükselen Efe Barutlu da rakibine 4-3 mağlup olarak ikinciliği elde etti. Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Ege Candan müsabakalar sonunda turnuvada 3. oldu. Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Kazandıkları tecrübelerle bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.