"Çorlu - Tekirdağ Kobilere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları Toplantısı" Gerçekleşti

Çorlu TSO, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV), KOSGEB ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliğinde düzenlenen "Çorlu Tekirdağ Kobilere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları Toplantısı" 7 Nisan 2017 Cuma günü Çorlu Hilton Garden Inn'de gerçekleşti.


Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu'nun iştirak ettiği toplantıya; Oda - Borsaların Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOSYÖV Başkanı Ş. Nezih Kuleyin, Kredi Garanti Fonu A.Ş.  Genel Müdürü İsmet Gergerli ve DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı-KGF. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kulaksız katılımda bulundular.


Toplantıda; Denizbank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik, KOSGEB Müdürleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Ertuğrul Çetinkaya, TÜBİTAK TEYDEB Başuzmanı Hasan Gönenç, KGF A.Ş Kurumsal İletişim ve Ürün Yönetimi Bölüm Müdürü Şeyda Yavuz, T.C Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Uzmanı Emre Sağ, T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Uzmanı Alihan Güzeldülger tarafından sunum gerçekleştirildi.

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.