Çorlu'lu Yıldız Kızlar Yoluna Namağlup Devam Ediyor

ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız çıktığı maçlardaki galibiyet serisini sürdürüyor.


31 Mart’ta Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yakın takipçisi ve şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi olan Saray Güngörmezspor’la karşılaşan ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, sahadan 3-1  galip ayrılarak şampiyonluk yolundaki büyük bir engeli aştı.


Çekişmeli geçen maçın birinci setinde rakibini 25-17 yenen Yıldız Kızlarımız, ikinci sette rakibi Saray Güngörmezspor’a 15-25 yenildi. Üçüncü setteki başa baş mücadele sonucunda ÇBSK Yıldız Kızlar seti 25-22 kazanarak 2-1 öne geçti. Dördüncü ve son sette rakibine üstünlük kuran ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, seti 25-18 alarak maçı 3-1 kazanmasını bildi.


3 Nisan’da yine Çorlu takımı olan Yıldırım Spor Yıldız Kız Voleybol Takımı ile karşılaşan ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı rakibini 3-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu. Birinci seti 25-12 kazanan ÇBSK, ikinci sette iyi bir oyun sergileyen Yıldırım Spor’a 19-25 yenildi. Üçüncü sette rakibine yine üstünlük kuran ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, seti 25-13 kazandı. Dördüncü ve son sette ise 25-14’lik skorla galip geldi ve maçtan 3-1 galip ayrıldı.


Tekirdağ Yıldız ve Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız, iki kategoride de mücadele ettiği ligde namağlup liderliğini sürdürüyor.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.