Uyuşturucu Madde Satılan ve Kullanılan Yapılar Yıkıldı

Çorlu Belediyesi ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Hıdırağa Mahallesi'nde yapılan çalışma neticesinde, bölgede uyuşturucu madde satılan ve kullanılan 22 adet metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi.


Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çevik Kuvvet Amirliklerinde görevli yaklaşık 40 kişilik emniyet personelinin desteğiyle Çorlu  Belediyesi İnşaat Kontrol ve Kaçakla Mücadele Birimi ekipleri tarafından 22 adet metruk yapı yıkılarak temizlik işlemi yapıldı. Mahalle halkının da ekiplere destek verdiği yıkım işlemi, sabah saatlerinde başlayarak ara verilmeksizin saat 18'00'e kadar sürdü.


Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce uyuşturucu satılan ve kullanılan metruk yapıların belirlenmesi neticesinde gerçekleştirilen yıkım işlemi mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılanırken; vatandaşlar özellikle çocukları için duyduğu tedirginliğin giderilmesinden dolayı emniyet ve belediye ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.


Öte yandan son yapılan incelemede vatandaşların mesken olarak kullanımı dışında kalan; madde satılan ve kullanılan  metruk yapının kalmadığı tespit edilmiş ve çalışma sonuçlandırılmıştır.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.