Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Sona Erdi

Geleneksel hâle gelen "Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası" son yılların en yüksek katılım oranıyla Çorlu'da gerçekleştirildi.


Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde yapılan "Türkiye Briç Federasyonu Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası" Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu turnuvaya katkılarından ötürü Çorlu Belediyesi adına Serhad Çatalkaya’ya ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası adına ise İbrahim Gönül'e plaket takdim etti.

Açılışta konuşan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, briç sporuna gönül verenleri Çorlu'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu yıl bir kez daha briç sporuna gönül verenlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her yıl daha da büyüyerek devam eden ‘Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası’na Türkiye'nin dört bir yanından katılım gösteren ve briç sporuna gönül veren dostlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvada başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 5 tur üzerinden gerçekleşen eleme turlarına geçildi. Başhakemliğini Burhan Yavuz’un, hakemlikleri ise Emrah Ahıskalıoğlu, İpek İkikarakayalı ve Yüksel Mercan'ın yaptığı Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası'nda ikinci gün A ve B finalleri gerçekleştirildi.

342 briç sporcusunun katılımıyla düzenlenen Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası sonunda A finalini Çorlu'dan katılan Turan Yavuz ve Ankara'dan katılan Nurittin Cengiz ikilisi kazandı.

Turnuva sonunda ortaya çıkan sıralama ise şöyle oldu:

A FİNALİ

1. Turan Yavuz- Nurittin Cengiz (59.991)
2. Osman Özcan - Metin Tunçer (59.234)
3. Özgür Şakrak - Yalçın Atabey ( 58.678)
4. Kutluhan Ünal - Tamer Akbulut (58.638)
5. Eşref Akça - Lütfü Öztürk (57.767)

B FİNALİ

1. Yasemin Erengil- Nebi Talat Demirel (56.905)
2. Bülent Şahin - Süleyman Nazif Kucur (56.565)
3. Zeki Düzgen - Hayrullah Durmaz (56.070)

KARIŞIK KATEGORİ

Vera Adut- Sinan Tatlıcıoğlu

GENÇ KATEGORİ

Ahmet Onur Akbıyık - Fatih Aydın

KADIN KATEGORİ

Meri Saranga- Mine Pardo

SENYÖR KATEGORİ

Davit Pinhas - Sinan Onurlu
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.