ERGENE VELİMEŞESPOR ÜÇÜNCÜ LİGDE

BAL 12. grupta şampiyonluğa ulaşan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor 3. lig'e yükselme mücadelesinde Kütahya Dumlupınar Stadında Modafenspor ile karşı karşıya geldi.


Müsabakaya Ayhan Öztürk, Bahtiyar Yıldırım, Murat Sözgelmez, Mert Tuğ, Emre Karadağ, Kaan Dönmezer, Ali Emre Erhal, , Oğuz Başaran, Gustave Bebbe, İlker Ataseven, Tahir Kurt ilk on biri ile başlayan Ergene Velimeşespor'da yedek kulübesinde Engin Küçük, Baran Işık, Umut Bozlar, Emir Akay, Birol Yiğit, Patrick Etoga ve Sinan Yıldırım ilerleyen dakikalarda görev almak için hazır beklediler.

İlk 10 dakikası orta saha mücadelesi şekilnde geçen karşılaşmada ilk tehlikeli atak 18. dakikada Velimeşespor'un golcü oyuncusu Tahir Kurt ile gerçekleşse de golle sonuçlanmadı.

Mücadelenini 23. dakikasında Velimeşespor'dan Ali Emre sarı kart gördü. Bu kartın 5 dakika sonrasında İlker Ataseven'de sarı kartla cezalandırıldı.

Mücadelenin 33. dakikasında Ergene Velimeşespor gole bir kez daha çok yaklaşan taraf oldu, orta sahadan iyi paslar yaparak çıkan Velimeşespor'da son olarak topla buluşan Kaan Dönmezer iyi vurdu ancak kaleci Ertuğrul bu pozisyonda güzel bir kurtarış yaparak gole izin vermedi.

İlk 45 dakika sonunda ekipler golsüz eşitlikle soyunma odalarına döndüler.

İkinci yarıda daha istekli görülen Ergene Velimeşespor ilk tehlikeli atağını 62. dakikada Bebbe ile bulurken, bu pozisyonda da gol sesi çıkmadı.

65. dakikada bu kez pozisyona İlker Ataseven ile giren Ergene Velimeşespor, bu kez ağları havalandırmayı başardı ve mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu.

69. dakikada Velimeşespor'da Tahir Kurt oyundan çıkarken yerine Patrick Etoga dahil oldu. Aynı dakika içinde Emre Karadağ sarı kart gören üçüncü Velimeşespor'lu futbolcu oldu.

Beş dakikalık uzatma süresinin ilk dolarken temsilcimizi Ergene Velimeşespor oyuna ikinci yarı dahil olan Patrick Etoga Atchom ile üçüncü lige çıkmayı garntileyen golü buldu 2-0.

Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca üçüncü lige yükselen takım temsilcimiz Ergene Velimeşespor oldu.

Hakemler: Hasan Avcı, Serkan Gülçer, Sercan Ertemçöz

Ergene Velimeşespor: Ayhan Öztürk, Bahtiyar Yıldırım, Murat Sözgelmez, Mert Tuğ, Emre Karadağ, M. Kaan Dönmezer, Ali Emre Erhal, Oğuz Başaran (dk.81 Sinan Yıldırım), Gustave Bebbe (dk.87 Baran Işık), İlker Ataseven, Tahir Kurt (dk.69 Patrick Etoga )
Gol: dk.64 İlker Ataseven (Ergene Velimeşespor), dk.90+ Patrick Etoga (Ergene Velimeşespor)

Kaynak: http://www.trakyaspor.net/2017/04/ergene-velimesespor-ucuncu-ligde.html
© www.trakyaspor.net 2017
T. Direktör: Özgür Sağlam

Modafenspor: M. Ertuğrul İlyasoğlu, Mehmet Dikmen, Furkan Aktemur, Musa Demir, H. Ozan Girgin, Samet Semiz (dk.81 Umut), Sergen Çapa, Edin Selimovic, Erberk Kaygusuz (dk.70 Bello), Emre Dalgalıdere (dk.57 Ahmet), R. Hasan Hazır 

T. Direktör: Ali Karabıyık

Gol: dk.64 İlker Ataseven (Ergene Velimeşespor), dk.90+ Patrick Etoga (Ergene Velimeşespor)


Kaynak: http://www.trakyaspor.net/2017/04/ergene-velimesespor-ucuncu-ligde.html


© www.trakyaspor.net 2017


Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.