Atakent Kapalı Pazar Yerinin Temeli Cumartesi Günü Atılıyor

Çorlu Belediye tarafından Alipaşa Mahallesi'nde yapımına başlanılan Atakent Kapalı Pazar Yeri'nde temel atma töreni gerçekleştirilecek.


Modern ve çok amaçlı olarak kullanılacak Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatı için temel atma töreni 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 17.00'de düzenlenecek.

Bölgenin en büyük alışveriş noktası halini alacak olan ve bodrum, zemin ile 1. kat olmak üzere 3 bölümden oluşan Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazar Yeri hakkında açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "11 bin metrekare kapalı alana sahip olan Atakent Kapalı Pazar Yeri 272 adet tezgah kapasitesine sahip. Bodrum katında balıkçılar, peynirciler, tavukçular, kuru bakliyatçılar, yufkacılar ve giyim esnafı yer alacak. Katta ayrıca çay ocağı, bebek bakım odası, engelli tuvaleti, tuvalet, mescit ile Pazarcılar Odası için hizmet bölümü ve zabıta için bürolar yer alacak.Zemin katta ise meyve sebze satışı yapılacak. Bu katta da 112 acil ve hasta odası, 2 adet çocuk oyun alanı, bankamatikler, tuvaletler, bebek bakım odası, polis ve zabıta bölümleri ve dinlenme alanları bulunacak. Giriş katında ise çok amaçlı salon, soyunma odaları ile tuvaletler yer alacak. Otomatik temizleme sisteminin kullanılacağı pazaryerinde, vatandaşlar ve esnaflar için ayrı ayrı açık otopark alanları olacak. 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 17.00 yapılacak olan temel atma törenine tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Yaklaşık 15 milyon Türk Lirasına mal olacak olan Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.