ÇBSK Güreşçilerinden Başkan Baysan´a Ziyaret

 

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcu ve antrenörleri, Başkan Baysan’a ziyarette bulundu.


Çorlu Belediyesi Güreş Takımının başarılı sporcularından Emine Çataloğlu, takım antrenörleri Fatih Kobal ve Hasan Mert ile Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Osman Öztürk, Başkan Baysan’ı makamında ziyaret ederek katıldıkları son şampiyonalarda kazandıkları kupaları teslim ettiler.

1-2 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden sporcularımızın takım olarak topladıkları 38 puanla Türkiye üçüncüsü olarak kazandıkları kupa ile Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Güreş Turnuvası’nda takım halinde 2. olan Yıldız Erkeklerin kazandığı kupayı Başkan Baysan’a takdim eden başarılı güreşçimiz Emine Çataloğlu’na tebriklerini ileten Başkan Baysan, takım antrenörleri ve güreşçilerimize katılacakları turnuvalarda başarılar diledi.

Öte yandan, ÇBSK Güreş Takımı 14-15 yaş Minik Bayanlar kategorisinde 4 sporcumuzla 17-19 Nisan’da Afyon’da düzenlenecek Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda ter dökerken, 14-15 yaş Minik Erkekler kategorisinden 2 sporcumuz ise 19-21 Nisan’da Antalya’da düzenlenecek Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.