Çorlu TSO "Ulusal Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası"na Ev Sahipliği Yapacak

 

Türkiye Briç Federasyonu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Çorlu Belediyesi işbirliğinde hazırlanan “Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası” 22-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Odamız Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

 

Türkiye’nin farklı yerlerinden briç sporcularının rekor katılımı beklenen turnuvanın ilk günü 10:30-11:55 saatleri arası kayıt ve açılış töreni icra edilecek olup; 12:00-20:30 saatleri arası 5 eleme turu oynanacak. İkinci gün A ve B finalleri ile ödül töreninin yapılacağı Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası'nda başhakemliği Burhan Yavuz; hakemlikleri ise Emrah Ahıskalıoğlu, İpek İkikarakayalı ve Yüksel Mercan'ın yapacak.

Ayrıca 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası öncesi 21 Nisan 2017 Cuma akşamı Çorlu Akıl Oyunları Derneği'nde sadece milli briç sporcularının katılımıyla özel bir turnuva daha düzenlenecek.

Turnuvaya katılmak isteyenler Çorlu Akıl Oyunları Derneği'nin 02826732000 numaralı telefonları aracılığıyla kayıt yaptırabilir ve turnuva ile ilgili olarak bilgi alabilirler.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.