Ödüllü Fotoğraf Yarışması Sona Eriyor

Çorlu Belediyesi tarafından şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ulusal düzeyde düzenlenen fotoğraf yarışması sona eriyor.


Trakya'nın merkezinde, 250 binin üzerinde nüfusu ile İstanbul'dan sonra bölgenin en büyük yerleşim merkezi olan Çorlu'da kentin modern yüzünü fotoğraflara yansıtmayı, ulusal ve uluslararası düzeyde kentin tanıtımını yapmayı amaçlayan ulusal fotoğraf yarışmasında sona gelindi.


Başvuru tarihi 20 Eylül’de başlayan, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da onaylanan ve yarışma takvimine dahil edilen “Çorlu’nun Modern Yüzü” konulu Çorlu Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması'na katılım 6 Ocak 2017 saat 23.00’te sona erecek.


Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacılar belirlenen son başvuru tarihine kadar http://www.tfsf.org.tr/yarisma_detay.asp?ID=593 adresinde yayınlanan başvuru formuyla katılabilecek.


Yarışma sonuçları Çorlu Belediyesi’nin internet sitesi www.corlu.bel.tr adresinden, TFSF’nin http://www.tfsf.org.tr ve http://tfsfonayliyarismalar.org web sayfalarından duyurulacak.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.