Çorlu Belediyesi U13 Basketbol Takımı Lig Mücadelesi Sürüyor

İstanbul Gelişim Ligi U13 Ligi Seri A Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı ikinci maçında Galatasaray ile karşı karşıya geldi.


Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Borusan Otomotiv Spor Kulüpleri'nin yer aldığı İstanbul Gelişim Ligi U13 Ligi Seri A Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi, ligde oynadığı ikinci maçında Galatasaray ile karşı karşıya geldi.


Dr. Umut Canlı'nın antrenörlüğünü yaptığı Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Şişli'de Teşvikiye Spor Salonunda Galatasaray Spor Kulübü ile oynadığı U13 Erkek Basketbol maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Maçın 1. periyodu Çorlu Belediyesi lehine 20-10 üstünlükle tamamlanırken, 2. periyotta üstünlüğü ele geçiren Galatasaray, periyodu 33-24 kazandı ve ilk yarıyı bu skorla tamamlandı. Kıran kırana geçen mücadelenin 3.periyodu 46-40 Galatasaray lehine sonuçlandı. 4. ve son periyotta her iki takım içinde çok çekişmeli anlar yaşanırken, maçın bitimine 20 saniye kala Çorlu Belediyesi oyuncusu Baran Çetinkaya 3 sayılık isabet ile skoru 56-56’ya taşıdı. Galatasaray’ın son hücumunu çok iyi savunan ve son saniyelerde topu çalmayı başaran Çorlu Belediyesi oyuncusu Baran Çetinkaya’ya faul yapıldı. 2 serbest atıştan da faydalanamayan Çorlu Belediyesi maçın uzatma periyodunda da başarılı olamayınca Galatasaray sahadan 70-60'lık galibiyetle ayrıldı.


Çorlu Belediyesi U13 Erkek Basketbol Takımı, ligde Anadolu Efes U13 Erkek Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.