Belediyelerden Karayolları Ekiplerine Sitem

Bölgemizdeki yoğun kar yağışının ardından kapanan yollarla ilgili bölge belediyeler, karayollarının sorumluluğundaki yolların durumu ile ilgili olarak adeta isyan ettiler.


Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt yağışın etkilerini gösterdiği ilk saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Emlak konuttan çevre yoluna bağlantı yapalım deriz "Yol Bizim" dersin. Karla mücadeleye gelince "Siz yapın biz yokuz" dersin Karayolları Allah sizi bildiği gibi yapsın" derken, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ise "Karayollarının sorumluluğunda olan yollarda, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için, Fen işleri ekiplerimiz tarafından müdahale edilerek, yol açma çalışmaları devam ediyor" açıklamasında bulundu.


İki gündür yaşanan yol çalışmalarındaki aksaklıkları diler getiren yetkililer "Karayolları taşeron ekiplerinin hizmetleri nerede? Neden, Hayrabolu – Tekirdağ yolu, Hayrabolu – Malkara yolu, Hayrabolu – Uzunköprü yolu ulaşıma kapalı. Neden bu kadar vatandaşımızı mağdur ediyorsunuz. Hizmet nerede? Neden Karayolların taşeron iş makinaları akaryakıt istasyonunda durmaktadır. Neden iş makinaları çalışmıyor" şeklinde adeta isyan ettiler.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.