Çorluspor 1947 İkinci devreye Galibiyetle Başladı

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta şampiyonluk kovalayan temsilcimiz Çorluspor 1947, verimli bir devre arası kampından sonra çıktığı ilk lig maçında deplasmanda grup ikincisi Bozüyük Vitraspor'u 2-0 mağlup ederek ikinci sıranın yeni sahibi oldu.


Ekibimiz mücadeleye Oğuzhan Yavuz, Erkan, Aykut, Bahadır, Erdi, Oğuzhan Düzenli, Celalettin, Gafurov, Ali Ömür, Serdal, Djiehoua ilk on biri ile başladı.


Zorlu hava ve saha koşullarında oynanan maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle geri döndü.


İkinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyen ekibimiz maçın sonlarına doğru baskıyı iyice arttırdı. Genç bir kadro ile mücadele eden rakibine son bölümde tecrübesiyle üstünlüğü sağlayan ekibimiz Çorluspor 1947, 77. dakikada Serdal Öz, 83. dakikada ise oyuna ikinci yarı giren başarılı orta saha oyuncumuz İrfan Bal'ın attığı gollerle sahadan 2-0 üstün ayrılmayı bildi.


Maç sonunda soyunma odasında büyük sevinç yaşanırken, ekibimiz şampiyonluk için rakiplerine göz dağı verdiler.


İkinci devreye çok önemli bir deplasman galibiyeti ile başlayan temsilcimiz puanını 24'e yükselterek 14. hafta sonunda grupta 2. sıraya yükseldi. Ekibimiz haftaya Edirnespor'u sahasında konuk edecek. (www.corluspor.net)


bal 14. hafta


Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.