Özel Sporcumuz Turnuvada İkinci Oldu


3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kırklareli’nde masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvada ÇBSK sporcusu Mert Ballı ikinci oldu.                  


Engelli sporcularının mücadele ettiği turnuvaya Çorlu, İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'dan sporcular katıldı.                  

Çorlu adına müsabakalara katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) sporcusu Mert Ballı tüm rakiplerini yenerek finale yükseldi. Final müsabakasında Lüleburgaz temsilcisi ve aynı zamanda Masa Tenisi Dünya İkincisi olan Erman Eren ile karşılaşan Ballı, çekişmeli geçen müsabaka sonucunda rakibine 3-1 yenilerek turnuva ikincisi oldu.                  

Turnuva sonrasında açıklamada bulunan Masatenisi Antrenörü İsmet Aktürk, "Kırklareli ilinde düzenlenen Dünya Engelliler Günü Masa Tenisi Turnuvası'nda sporcumuz Mert Ballı'nın turnuvayı ikinci olarak başarılı bir şekilde bitirmesinden dolayı çok memnunuz. İmkan verildiği takdirde yurt içi ve yurt dışı turnuvalarda başarılı olacak sporculara sahibiz. Belediye Başkanımız Ünal Baysan'a bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarımız devam edecek" dedi.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.