Çorlu Kent Hafta Sonu Spor Panoraması

Kentimizi  farklı spor dallarında temsil eden takımlarımız, hafta sonu yapılan müsabakalarda rakipleri ile karşı karşıya geldi.


Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele veren temsilcimiz Çorluspor 1947, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynadığı zorlu maçtan 3 puanla ayrıldı. Bozüyük Vitraspor'a konuk olan Çorluspor 1947 sahadan 0-2'lik galibiyetle ayrıldı ve bu hafta maçı ertelenen lider Ergene Velimeşespor'a 3 puan daha yaklaştı.


Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sahasında Küçükköy'ü konuk etti. Çorlu Belediyesi Spor Salonunda oynanan maçta mücadeleyi baştan sona domine eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, müsabakadan 133-40 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak ikinci sıradaki yerini korudu.


Voleybol'da ise Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol takımı lig mücadelesinde karşılaştığı Trakyaspor'u 3-0 ile geçerek kayıpsız şekilde yoluna devam etti.


Basketbol'da ÇBSK önümüzdeki hafta Lüleburgaz Akademi'ye konuk olurken, futbol temsilcimiz Çorluspor 1947 ise sahasında ezeli rakibi Edirnespor'u ağırlayacak.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.