Çorlu Fotoğraf Yarışması'nda Jüri Değerlendirmelerine Başladı

“Çorlu’nun Modern Yüzü” konulu Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından onaylı Çorlu Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda jüri üyeleri yarışmaya katılan 524 fotoğraf arasında değerlendirmelere başladı.


Çorlu Belediyesi tarafından kentin modern yüzünü ortaya koyacak olan ulusal fotoğraf yarışmasında son aşamaya gelindi. 20 Eylül 2016 Salı günü başlayan ve 6 Ocak 2017 Cuma günü sona eren başvuruların ardından bir araya gelen jüri değerlendirmelere başladı. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) üyesi fotoğraf dernek ve kulüp üyeleri Arif Tekin, Enver Şengül, Oktay Dönmez, Serdar İyiiz ve Yekta Ali Kurtuluş ile Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Belediye Meclis Üyesi Hülya Perin’in yer aldığı jüri, yarışmaya katılan 152 fotoğrafçı tarafından çekilen 524 fotoğraf arasında incelemelere başladı.


Yapılacak değerlendirme neticesinde dereceye girecek fotoğraflar  Çorlu Belediyesi’nin internet sitesi www.corlu.bel.tr adresinden, TFSF’nin http://www.tfsf.org.tr ve http://tfsfonayliyarismalar.org web sayfalarından duyurulacak.


 

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.