Vatan Partisi'nden Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.


Çorlu İlçe Başkanlığı İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırısı sonrası şehit düşen Emniyet mensupları ile dayanışma için Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.


Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde,  Çorlu Emniyet Müdürü Aykut EFE’yi makamında ziyaret eden Vatan Partisi Çorlu İlçe yönetimi Polis teşkilatına baş sağlığı diledi. “Vatan Mücadelesinde Emniyet teşkilatımızla, Mehmetçiğimizle ve Korucularımızla omuz omuza birlikteyiz. Yaşanan bu saldırı Türk Milletinin Birliğini bütünlüğünü ve bağımsızlığını hedef almıştır. Başta hain terör saldırı sonrası şehit düşen polisimize ve yurttaşlarımıza baş sağlığı diliyoruz. Hiçbir güç bu ülkenin birliğini bütünlüğünü bağımsızlığını zedeleyemez. Bu saldırının arkasında ki güç bellidir. ABD emperyalizmi taşeron terör örgütlerine güvenmesin. Karşılarında Türk Milletinin bağımsız yaşama iradesi vardır. Bu sarsılmaz irade ile Vatan hainleri bozguna uğrayacaktır.” dedi.


Emniyet Teşkilatı olarak yapılan ziyaretten ve dayanışma mesajından dolayı memnuniyetini dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut EFE, “Bu ziyaretler bizlere moral veriyor güç veriyor. Emniyet Teşkilatı olarak görevimizin başında ilk günkü gibi kararlıyız.  Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.