Başkan Baysan Yarış Pistinde İncelemelerde Bulundu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Şahpaz Mahallesi’nde bulunan yarış pistinde düzenlenecek olan Offroad Mahalli Trial Yarışları öncesinde, pistte incelemelerde bulundu.


Çorlu’ya bağlı Şahpaz Mahallesi’nde yapımı devam eden yarış pisti, hafta sonu önemli yarışlara ev sahipliği yapacak. Türkiye’de ilk defa Çorlu’da yapılacak olan Mahalli Trial Yarışlarının gerçekleştirileceği off-road yarış pistinde incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, mahalle sakinleri ile köy kahvehanesinde bir araya geldi. Yılda ortalama 5 kez yarış diğer zamanlarda da antrenman çalışmalarının yapılacağı yarış pisti ile ilgili bilgiler veren Başkan Baysan, “Şahpaz çok kısa zaman içerisinde dünyanın tanıdığı bir yer haline gelecek. Yarış pistimiz burada yaşayan halkımıza da ekonomik anlamda önemli katkılar sağlayacak. Mahalle sakinlerimiz burada yetiştirdikleri veya ürettikleri ürünleri satarak gelir elde edebilecekler. Kısacası burasının değerine değer katacak bir çalışma ortaya koyduk” dedi.



Daha sonra beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı ve Trakoff yetkilileri ile yarış pistinde incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yetkililerden bilgiler alırken, 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Mahalli Trial Yarışları sahasında izleyicilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik talimat verdi.


Öte yandan düzenlemelerin son aşamaya geldiği yarış pisti, son çalışmaların ardından yarışlara hazır hale gelecek.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.