Çorlu Belediyesinden Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Çorlu Belediyesi, şehrimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine forma ve spor malzemesi yardımında bulundu.


Çorlu’da çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Çorlu Belediyesi tarafından spor malzemesi yardımı yapıldı. Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu’nun spor alanında önemli başarılar elde ettiğini ve bunun da kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimize önemli spor tesisleri kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Çorlu Belediyesi Şehir Stadı,  Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Ahmet Taner Kışlalı Futbol Sahası, Kapalı Spor Salonu, Tenis Kortları bunlardan bir kaçı. İnanıyorum ki bu tesisleşme hamlesi şehrimizde faaliyette bulunan birçok branşta ulusal ve uluslararası platformda sesini duyuracak ve önemli başarılar gelmeye devam edecek.  Güreşte, basketbolda, voleybolda takımlarımızın ve sporcularımızın elde ettiği başarılar bunun kanıtı. Hepinize başarılar dilerken, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü sizlere hatırlatmak istiyorum. “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden asla uzaklaşmayın” dedi.


Daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, başkan yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı kulüp başkanlarına ve sporculara spor malzemelerini teslim ettiler. Yardım kapsamında, Çorluspor, Yıldız Gençlikspor, Fenerspor, Paşaalanspor, Balkanspor futbol takımları, halter ve badminton sporcuları ile Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün çeşitli yaş gruplarındaki kız ve erkek basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, güreş ve atletizm sporcularına spor malzemesi ve ekipman yardımı yapıldı.


Törene Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk, amatör spor kulüpleri başkanları ve antrenörleri, sporcular ve aileleri katıldı.

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.