Arçelik Akıllı Ev Asistanı Tanıtıldı

Arçelik, Türkiye İnovasyon Haftası’nda Türkiye’de bir ilk olan ‘Akıllı Ev Asistanı’nı, Maslak’taki yeni inovasyon merkezinde gazetecilere tanıttı.


Dünyada Google Home gibi yenilikleri görmeye başladığımız akıllı ev asistanlarına yeni ve yerli bir alternatif daha katılıyor. İlk kez Türkiye İnovasyon Haftası’nda görücüye çıkacak olan Arçelik Akıllı Ev Asistanı, yeni inovasyon merkezinde gazetecilere tanıtıldı. 2017 yılının sonuna doğru tüketicilere sunulması planlanan Arçelik Akıllı Ev Asistanı üzerinden online alışveriş, yemek siparişi, fatura ödeme, bankacılık işlemleri yapabilmek mümkün hale gelecek. Bunun dışında kullanıcılar, günlük hayatı kolaylaştıran pek çok bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. Nöbetçi eczane, en yakın hastane gibi acil ihtiyaçların karşılanması için doğrudan kaynak olacak bu ürün ile gündemdeki haberler, vizyondaki filmler de rahatlıkla takip edilebilecek.


4 mikrofona sahip olan akıllı ev asistanı 360 dereceden rahatlıkla sesinizi tanıyabilir ve hoparlörüyle sizlere istediğiniz müziği de açabilir.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.