Çorlu'da Haftanın Spor Panoraması

Hafta sonu yapılan müsabakalar sonucu şehrimizi farklı spor dallarında temsil eden takımlarımız rakipleri ile karşı karşıya geldi.


Çorluspor 1947 futbol takımımız Vefaspor ile Çorlu General Basri Saran Stadı’nda karşı karşıya geldi. Çorluspor 1947 sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılırken, maça oyuncularımızın yaşanan terör saldırısı nedeniyle şehit olan polislerimizin anısına sergiledikleri davranış büyük takdir topladı. Çorlusporlu futbolcular Orhan Pamukçu, Güven Güneri ve Mehmet Topçu, attıkları gollerden sonra takım arkadaşları ile birlikte sahada görevli polis memurlarına koşarak gol sevinçlerini ve şehit acılarını paylaştı. Bu anlarda stadyumda duygu dolu anlar yaşandı.



Haftanın diğer karşılaşmalarında Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı karşılaştığı Şampiyon 59 takımını 3-0, ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ise Yıldırımspor’u 3-0 mağlup etti.



Öte yandan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde haftayı maç yapmadan geçti. ÇBSK 18 Aralık 2016 Pazar günü Edirne Belediyesi Edirnespor’u konuk edecek. Çorluspor 1947 ise 13. hafta müsabakasında Kartal Bulvarspor’a konuk olacak.


Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.