Kent'in Merkezinde Yeni Aydınlatma Direklerinin Bakır Kabloları Çalındı

Çorlu'nun en işlek caddelerinden biri olan Kumyol Caddesinde elektrik hatlarının yer altına alınma işlemlerinin yapıldığı Belediye arkasındaki bölgede yeni konulacak olan aydınlatma direklerine ait topraklama bakır iletkenlerinin kesilerek çalınması şaşkınlıkla karşılandı.


Çorlunun merkezinde, alt yapı çalışmalarının son aşamasında olduğu belirtilen Kumyol Caddesinin elektrik tesisatı yer altına alınmış ve düzenlemelerde son aşamaya gelinmişti.


Sokak aydınlatmaları için açıkta bırakılan ve direklerin montajı ile uğraşan yetkililer bu sabah gördükleri manzara karşısında adeta şok oldu. Topraklama iletkeni olarak kullanılan çıplak bakır kabloların yer altından çıkan kısmından kesilerek çalındığını gören yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattılar.


Olayla ilgili olarak şehrin merkezinde, bu kadar kamera önünde bakır kabloların kesilerek çalındığını belirten yetkililer "Nasıl oluyor da hırsızların bu kadar rahat hareket edebiliyor?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Olaylara şahit olan vatandaşlar ise son günlerde Çorlu'da çok fazla hırsızlık vakasının olduğunu, hırsızların bir kapıdan alınıp diğer kapıdan salındıklarını belirtirlerken, adalet uygulayıcılarının bu olaylarla daha yakından ilgilenmesini ve cezaların caydırıcı olması gerektiğini vurguladılar.

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.