Çorluspor 1947 Çayırovaspor'a Konuk Olacak!

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta yer alan şehrimizin takımı Çorluspor 1947, ligin 11. haftasında deplasmanda Çayırovaspor'a konuk oluyor.


4 Aralık 2016 Pazar günü saat 14.00'da Çayırova Stadı'nda oynanacak olan Çayırovaspor - Çorluspor 1947 müsabakasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fatih Çalışkan Yönetecek. Fatih Çalışkan'ın yardımcılıklarını ise Hakan Demirdöken, Ömer Kibiroğlu ve Samet Kurt yapacak.


Ligde 10 hafta sonunda 3 galibiyet 5 beraberlik ve 1 yenilgi alan şehrin takımı Çorluspor 1947 14 puanla yedinci sırada yer alıyor, 10 maça çıkan Çayırovaspor ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 17 puan topladığı bu sezon üçüncü sırada yer alıyor.


Zorlu deplasmanda puan yada puanlar arayacak temsilcimiz müsabakadan üç puan çıkardığı takdirde maç fazlası olan rakibini puan olarak yakalamış olacak ve ligin devamı için kendisine önemli bir avantaj sağlayacak.


Çorluspor 1947 ilk 10 haftada zorlu deplasmanlara çıkmasına rağmen sadece tek yenilgi alarak 14 puan topladı ve kalesinde sadece 3 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı durumunda.


Ligin ilk devresinin son üç haftasına girilirken şampiyonluk adayı olarak belirtilen tüm zorlu deplasmanlardan puan çıkaran Çorluspor 1947, bu serisini devam ettirebilirse, ligin ikinci devresinde fikstür avantajını yakalayıp şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelecek. 

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.