Çorlu'da Kar Yağışına Karşı Tedbirler Arttırıldı.

Çorlu’da gece saatlerinde başlayan kar yağışının ardından ana güzergâhlarda çalışma başlatan ekiplerimiz, ulaşımın aksamaması için yoğun çaba sarf etti.


Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından beklenen kar yağışı nedeniyle tedbir alarak teyakkuza geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana güzergâhlarda tuzlama ve solüsyon çalışması yaparak ulaşımda aksaklık yaşanmaması için yoğun çaba sarf ettiler.


Kar yağışının başlamasıyla birlikte Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 20 personel, 2 tuzlama robotu, 2 solüsyon aracı, 1 bekoloder, 1 servis aracı, 1 bobcat, 1 loder, 2 greyder ve 2 kamyon ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 15 personel, 1 kazıcı ve yükleyici ve 2 açık kasa kamyon karla mücadele çalışması başlattı. Ana arterler ve bağlantı yollarında buzlanmaya karşı solüsyon ve tuz serimi yapılırken, Atatürk Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı da kardan temizlendi.


Beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ekipler 24 saat esaslı olarak hazırlıklarını tamamladı. Çorlu Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde kar ve buzlanmayla mücadele etmek üzere teyakkuza geçerken tedbirlerini artırdı.


Öte yandan yoğun yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımız, Çorlu Belediyesi’nin 444 99 59 numaralı telefonuna ulaşarak istek ve şikâyetlerini iletebilecekler.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.