Başkan Baysan Çeşitli Etkinliklere Katıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri ve Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı Kartal Yuvası açılış törenine katıldı.


3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çorlu’da biz dizi etkinlik düzenlendi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ilk önce Orion Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen kermes ve çeşitli etkinliklere katılarak kermes açılışı gerçekleştirdi. Öğrencilerin hazırladığı etkinlikleri de izleyen Başkan Baysan, daha sonra Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı törenle Çorlu Kartal Yuvası mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Başkan Baysan, Başkan Orman ile birlikte engelli çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Ekinlikler kapsamında alışveriş merkezinde bulunan engelli çocuklar ve aileleri ile de buluşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Sizlere bir sürprizim var. Yeni yılın ilk ayında bunu sizlerle daha ayrıntılı olarak paylaşacağım. Engelli çocuklarımızın hayata kazandırılması için bir projemiz var. Belediye olarak bu çocuklarımızı yarınlara hazırlayabilmek için çalışıyoruz” dedi.


Başkan Baysan alışveriş merkezindeki etkinliklerin ardından Çorlu Sakatlar Derneği tarafından dernek merkezinde düzenlenen kermese de katıldı ve katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.