Haftanın Spor Panoraması

Çorlu'yu temsil eden takımlarımız ve sporcularımız, hafta sonu yapılan müsabakalarda rakipleriyle karşılaştı.


Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Yükselme B Grubu'nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımımız, gruptaki 4. maçında Muşspor 1917'yi konuk etti. Rakibine karşı üstün bir performans ortaya koyan Çorlu Belediyesi, sahadan 123-50 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.


Bölgesel Amatör Lig'de zirve yarışını devam eden Çorluspor 1947, rakiplerinden Gebzespor'u konuk etti. Çekişmeli geçen mücadelenin sonunda her iki takım da buldukları birer golle beraberliğe razı oldu. Çorluspor 1947:1 - Gebzespor:1


Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük ve Yıldız Kızlar Voleybol takımlarımız hafta sonunu galibiyetle tamamladılar. Çorlu Belediyesi Küçük Kızlar Voleybol takımımız Çorlu Yeşilyurtspor Küçük Kızlar Voleybol takımını 3-0, Çorlu Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol takımımız ise Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Yıldız Kızlar takımını 3-0'lık skorlarla mağlup etti.


Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele veren takımlarımızdan Çorlu Kültürspor deplasmanda karşılaştığı Marmara Ereğlisispor'u 5-2 mağlup ederken ligdeki diğer takımımız Çorlu Gençlerbirliğispor, Kapaklıspor deplasmanında 1-1'lik eşitlik ve bir puanla döndü.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.