Orion AVM Otopark Girişlerinde Düzenleme Yapıldı

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik gereği açık otoparklara güvenli giriş-çıkışın sağlanması için bir dizi düzenlemeler getirildi. 3 Mart Cuma günü başlayan uygulama ile Orion AVM otoparklarının giriş-çıkış noktaları ve yolların akış yönleri değiştirildi, araçlarda kontrol uygulaması başladı.


Güvenlik kontrollerinin sağlıklı yapılmasına yönelik uygulama ile Orion ön otoparkının Omurtak Caddesi tarafında, belediye otobüsü durağı yanında bulunan girişi araç giriş-çıkışına tamamen kapatıldı. Omurtak Caddesi'nden girişler sadece, Emniyet Müdürlüğü ile Orion AVM arasındaki 19 Mayıs Caddesi'nden yapılabilecek. Köşesinde Orion Taksi durağının olduğu caddeden giren araçlar, Orion ön girişinin bulunduğu yola saparak ön otoparkı kullanabilecekler.


orion_avm_otopark2


Orion AVM'nin önünden geçen ve Cumhuriyet Bulvarı'na bağlanan (döner kavşağa bakan) yoldan da araçlar sadece çıkış yapabilecekler. Bu yolun kapatılması nedeniyle Cumhuriyet Bulvarı üzerinden gelen araçlar Orion'un arka otopark tarafındaki Kılıç Ali Paşa Caddesi üzerinden Orion'a giriş yapabilecekler.

Orion AVM ana girişinin bulunduğu ön taraftaki sokak tek yönlü araç trafiğine açıkken, Orion AVM arkasındaki Kılıç Ali Paşa Caddesi çift yönlü olarak araç trafiğine açık olacak. Güvenlik amacıyla değişen uygulama kapsamında, Orion otoparkları girişlerinde güvenlik personeli tarafından araçlar kontrol edilecek.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.